1. Home
  2. Account
  3. Kan je meerdere accounts samenvoegen?

Kan je meerdere accounts samenvoegen?

Ja, je kunt meerdere accounts samenvoegen.

Er zijn twee mogelijkheden voor het samenvoegen van accounts, beide met verschillende resultaten.

Ten eerste kunnen twee accounts binnen hetzelfde bedrijf worden samengevoegd. Als dit gedaan wordt, worden alle gesprekken binnen beide accounts in het resulterende samengevoegde account geplaatst. Dit geldt ook voor alles wat bij die gesprekken hoort (berichten, bijlagen, enzovoort). In feite is alles nu samengevoegd tot één actief account. Een kleine waarschuwing: dit kan niet ongedaan gemaakt worden.

Daarnaast is het een optie om twee accounts uit verschillende bedrijven samen te voegen. In dit geval blijven de gesprekken, met alles wat daarbij hoort, gecategoriseerd per bedrijf. Deze worden dus niet samengevoegd. Het enige wat verandert is dat wanneer je inlogt met één van je accounts, je het andere account kunt bereiken door op de bedrijfsnaam bovenin je scherm te klikken (in de webversie links bovenin). Vervolgens verschijnt er een menu waarin je alle bedrijven waar je een account voor hebt ziet staan. Als je op één van deze bedrijven klikt ga je naar het account dat hoort bij dat bedrijf. Bij deze manier van accounts koppelen, kunnen de accounts later desgewenst weer gescheiden worden. 

Om twee accounts samen te voegen ga je in de webversie naar het menu rechts bovenin en kies je ‘Profiel’. Bij de ‘Profielinstellingen’ ga je naar ‘Geavanceerd’. Vervolgens klik je op ‘Samenvoegen’. Je krijgt de vraag om in te loggen in het account dat je wilt samenvoegen met het account waarmee je al bent ingelogd. Als je dat gedaan hebt, zijn de accounts samengevoegd.

Om twee accounts (behorend bij verschillende bedrijven) los te koppelen ga je opnieuw naar ‘Geavanceerd’ in de ‘Profielinstellingen’. Deze keer klik je op ‘Loskoppelen’. Het account waarmee je bent ingelogd wordt dan losgekoppeld van al je andere accounts.

Was dit artikel nuttig?