1. Home
  2. Account
  3. Ik heb geen SMS-token ontvangen na registratie.

Ik heb geen SMS-token ontvangen na registratie.

Je krijgt alleen een SMS-token als je bij het registreren je telefoonnummer hebt ingevuld. Als je dat gedaan hebt en geen SMS-token hebt ontvangen, neem dan contact op met onze helpdesk.

Om dit proces zo snel mogelijk in gang te zetten dien je duidelijk je mobiele telefoonnummer en het e-mailadres waarmee je geregistreerd bent te vermelden.

Wij zullen na ontvangst van je bericht zo snel mogelijk een nieuwe SMS-token aan je sturen.