1. Home
  2. Account
  3. Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe stel ik een nieuwe in?

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe stel ik een nieuwe in?

Op het inlogscherm kun je klikken op het “wachtwoord vergeten?”-veld of klik hier. Als je op de pagina waar je nu terecht komt je e-mailadres invult zullen wij een e-mail sturen naar je primaire e-mailadres. In deze mail staat een link waarmee je je wachtwoord kunt aanpassen.

Een kleine tip: om ervoor te zorgen dat je wachtwoord zo veilig mogelijk is, moet het voldoen aan ons wachtwoordenbeleid. Dit betekent dat een nieuw wachtwoord de volgende tekens moet bevatten:

• Tenminste 8 tekens
  • Tenminste 1 kleine letter
  • Tenminste 1 hoofdletter
  • Tenminste 1 getal
  • Tenminste 1 leesteken