1. Home
  2. Beschikbaarheid / apps
  3. Wat kan ik doen als de desktop client vastloopt bij het opstarten of installeren?

Wat kan ik doen als de desktop client vastloopt bij het opstarten of installeren?

Als de desktop client (voor Windows of MacOS) vastloopt wanneer je hem probeert op te starten of probeert te installeren, kun je dit oplossen door de volgende mappen te verwijderen van je computer:

C:\Users\<gebruikersnaam>\AppData\Local\alterdesk
C:\Users\<gebruikersnaam>\AppData\Roaming\Alterdesk

Vervang hier, uiteraard, <gebruikersnaam> met je eigen gebruikersnaam (zonder de haakjes).

Mocht het niet mogelijk zijn om deze mappen weg te kunnen gooien dan kun je via je taakbeheer (na het intoetsen van Ctrl+ Alt + Delete) alle Alterdesk.exe processen afsluiten. Werkt dit nog steeds niet? Herstart dan je computer en probeer het nogmaals.

Als deze stappen je probleem niet oplossen kun je contact met ons opnemen via info@alterdesk.com of door onze servicedesk toe te voegen op Alterdesk met mailadres servicedesk@alterdesk.com. We zullen je dan zo snel mogelijk verder helpen.