1. Home
  2. Berichten
  3. Kan ik mijn berichten verwijderen?

Kan ik mijn berichten verwijderen?

Berichten kunnen altijd worden verwijderd (behalve als de bedrijfsadmin deze optie heeft uitgezet via de bedrijfsinstellingen). Echter kan alleen de eigenaar (lees: zender) van een bericht deze verwijderen.

Een verwijderd bericht wordt vervangen met een bericht met de tekst: “Dit bericht is verwijderd door *NAAM*”. Op het moment dat een bericht is verwijderd, wordt deze van alle apparaten verwijderd – inclusief de apparaten van de verzender, die van de ontvangers en de servers van Alterdesk.

Om een bericht te verwijderen op de webversie dien je rechts van het bericht op de prullenbak te klikken.

Om een bericht te verwijderen op een mobiel apparaat dien je het bericht in te drukken tot er een venster verschijnt. Klik in dat venster op het ‘Verwijder’ veld.

Was dit artikel nuttig?